arrowhead-downbackgroundLayer 1

Apollo House Amsterdam

Apollo House Amsterdam

Scroll down

In het luxueuze kantoorpand Äpollo House te Amsterdam heeft op de 1e verdieping Private Bank “Deelen” haar intrek genomen. Zij zijn verhuist vanaf het WTC toren naar het Apollo House.

Tao Elektrotechniek heeft samen met Aannemersbedrijf Dick de Boer  in bouwteam verband de nodige aanpassingen gedaan aan de licht, kracht, data, glasvezel, intercom, toegangscontrole, brandmeld en inbraakinstallaties.

Onderstaand een greep uit de uitgevoerde werkzaamheden:

In het bezoekers gedeelte waar zich de lobby bevindt en diverse kantoorruimten zijn diverse vloerpotten geïnstalleerd inclusief de nodige Cat 6A data aansluitingen en wandcontactdozen.

In de lobby is een spiegelwand gecreëerd waar Tao Elektrotechniek de nodige LED strips achter gemonteerd heeft. (zie foto).

Tevens zijn er nieuwe glasvezel kabels aangelegd in redundante uitvoering tussen de 2 patchkasten op de verdieping. In totaal zijn er ca. 140 data aansluitingen aangelegd.

Ook is de verlichtinginstallatie in het bezoekers gedeelte compleet vernieuwd waarbij op 1 centrale plek de verlichting in verschillende secties gedimd kan worden.

Uiteraard zijn er ook diverse nieuwe verlichting armaturen gemonteerd