arrowhead-downbackgroundLayer 1

St. Enoch Centre Glasgow Schotland

St. Enoch Centre Glasgow Schotland

St. Enoch Centre Glasgow Schotland

Scroll down

In het najaar van 2016 is Tao Elektrotechniek benaderd door Multi Netherlands BV voor de renovatie van het Foodcourt in het St. Enoch Centre te Glasgow, een groot winkelcentrum in het hartje van Glasgow.

Multi Netherlands BV is een internationaal vastgoed bedrijf wat over de hele wereld winkelcentra bezit.

De wens was dat dit uitgevoerd zal worden door Nederlandse bedrijven in samen werking met lokale aannemers.

De werkzaamheden bestonden uit het leveren en monteren van een ruim 200 tal verlichtingsarmaturen, uiteenlopend van eenvoudige downlight spots tot compleet custom made armaturen. Hierbij moet je denken aan lampen kappen van 1,50 meter in diameter, en speciaal ontworpen spots voor de centrale verlichting met Dali drivers en noodverlichtingsunits met een autonomie van 3 uur, wat de standaard is in Schotland.

Het meubilair werd daar verzorgd voor Gielissen, in verschillende banken, tafels en zitjes hebben wij verlichting aangebracht, diverse uplighters voor het aanlichten van bomen, spots, hanglampen en staande lampen om de juiste sfeer te creëren in het Foodcourt.

In Mei van dit jaar hebben wij de laatste hand gelegd aan de montage van 120 meter op maat gemaakte gebogen lichtlijnen.

Wij kunnen terugkijken op mooie 1e internationale opdracht die Tao Elektrotechniek naar volle tevredenheid van de klant heeft uitgevoerd.