arrowhead-downbackgroundLayer 1

Brandbeveiliging

Wij verzekeren u van veiligheid en zekerheid.

 

Contact

 

Scroll down

Veiligheidsinstallaties

U woont, werkt en leeft een stuk prettiger als u weet dat uw eigendommen in huis, uw medewerkers in uw bedrijf of belangrijke documenten op kantoor op de juiste manier beveiligd zijn. Dat kan middels een automatische brandbeveligingsinstallatie voorzien van brandmelders, een inbraakinstallatie, een camerainstallatie of schrik- en beveiligingsverlichting rondom uw pand of woning.

 

Brandbeveilging

Tao Elektro is uw partner als het gaat om brandbeveiliging. Wij hebben specialisten op kantoor (projecteringdeskundige) en in het veld (installatiedeskundige) om uw woning, kantoor of bedrijfspand te voorzien van een juiste brandbeveiligingsinstallatie die voldoet aan de huidige normen (NEN 2535 / NEN 2576 / NEN 2555).

 

Wij nemen het hele onderstaande proces voor u uit handen:

 

 

Noodverlichting

Bij brand of andere calamiteiten is een veilige en goedwerkende noodverlichtingsinstallatie van levensbelang. Niet voor niets wordt noodverlichting in uw kantoorpand, bedrijfspand, winkel e.t.c. geëist vanuit het bouwbesluit en de Arbo-wet.

Wees ervan bewust dat u als eigenaar / gebruiker verantwoordelijk bent voor uw personeel. U moet kunnen aantonen dat u over de juiste en onderhouden noodverliching beschikt. Wij helpen u daar graag bij.

 

Wij installeren, inspecteren en onderhouden uw noodverlichting conform NEN 1838 en de praktijdgids noodverlichting. Vraag een inspectie en/of onderhoudscontract bij ons aan, dan bent u verzekerd van een alibi.

 

Ook voor overige disciplines kunt u bij ons terecht: