arrowhead-downbackgroundLayer 1

Inspecties & Onderhoud

NEN 3140 inspecties en keuren arbeidsmiddelen.

 

Contact

Scroll down

Keuringen

Tao Elektrotechniek heeft een keurmeester in dienst. Deze keurmeester beschikt over het juiste diploma om installaties te meten en te keuren. Tevens hebben wij verschillende bevoegde personen om elektrisch handgereedschap te keuren en te onderhouden. Onze monteurs en keurmeester zijn altijd bekend met de meest actuele regelgeving conform de eisen van de NEN1010 en NEN3140.
 

Keuringen aan beurskasten, bouwkasten en kabels

De keurkast van Tao Elektrotechniek keurt jaarlijks materialen voor diverse klanten. Verdeelkasten en de daarbij behorende kabels welke voor beurzen, congressen en bouwplaatsen gebruikt worden, dienen jaarlijks visueel gekeurd te worden en er moeten diverse metingen verricht worden zoals bijvoorbeeld de uitschakeltijd van de aardlekschakelaar, overspanningsbeveiliging, weerstand metingen aan inwendige bedrading, etc. Door het uitvoeren van deze inspecties en eventueel directe reparaties zult u tijdens de verhuur van deze producten minder storingen krijgen omdat het materiaal jaarlijks gecontroleerd en waar nodig gerepareerd wordt. Na uitvoering van deze keurwerkzaamheden zal er een volledige rapportage worden aangeboden van de gekeurde materialen. Tevens wordt er op iedere kast of kabel een sticker geplakt met daarop het bewijs dat de kast of kabel weer een jaar gekeurd is.
 

Keuringen aan bedrijfspanden en woningen

Steeds meer verzekeraars benoemen een NEN1010 of NEN3140 inspectie in de polisvoorwaarden waarbij u bij calamitieten moet kunnen aantonen dat uw elektrotechnische installatie is geïnspecteerd en de gebreken hersteld zijn. Ook maakt een NEN inspectie uw installatie minder storingsgevoelig. D.m.v. een inspectierapport met toevoegende foto's kunt u in 1 overzicht zien in wat voor staat uw elektrische installatie verkeert.